Jymy-yllätys: Zac Efronin leffaura jäihin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Zac Efron on tällä hetkellä rakettimaisessa nousussa Hollywoodin kirkkaimpaan a-sarjaan. Nyt nopea nousu voi kuitenkin saada yllättävän keskeytyksen.

High School Musical -elokuvien miespääosien myötä tähdeksi noussut Zac Efron nähdään parhaillaan pääosassa myös 17 Again -elokuvassa. Kollegansa Vanessa Hudgensin kanssa jo pidemmän aikaa seurustellut nuori supertähti on yllättäen ilmoittanut aikovansa ottaa aikalisän Hollywood-uraltaan.

– Tämä kaikki on ollut hauskaa ja hullua. Minun pitää kuitenkin vetäytyä hetkeksi, koska kaiken tuon takia en tunne itseäni oikeaksi ihmiseksi. Nyt on mukavaa ottaa hieman vapaata ja muistella mistä elämässä on kysymys, Zac Efron People-lehdelle.

Suuren budjetin elokuvaprojektit, supertähden elämä, jättimäinen mediahuomio ja miljoonien tilipussit ovat vieraannuttaneet Efronin todellisesta nuoren miehen elämästä. Nyt hän haluaa kuitenkin pitää taukoa valkokankaalta.