Leffayhtiöllä todisteet Brunon syyttömyydestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähiaikoina valkokankaat ympäri maailmaa valloittava Borat-hahmon seuraaja, eli Sacha Baron Cohenin seuraava leffahahmo Bruno, on parhaillaan taas huhumyllyn keskipisteenä.

Amerikkalainen yrittäjä Richelle Olson on haastanut Cohenin ja elokuvan tuotantoyhtiön oikeuteen. Naisen mukaan häntä pahoinpideltiin Bruno-leffan kuvauksissa sillä seurauksella että hän ei ole sen jälkeen voinut enää kävellä lainkaan.

Nyt leffayhtiö Universal Pictures iskee takaisin kertomalla että sen hallussa on alkuperäistä kuvamateriaalia kyseisestä kohtauksesta. Yhtiön mukaan videokuva todistaa, ettei Bruno aiheuttanut kuvauksissa minkäänlaisia vammoja naiselle.

– Kaksi vuotta sitten tapahtuneen kohtauksen kuvamateriaali osoittaa selvästi, ettei rouva Olsoniin koskettu millään tavalla Sacha Baron Cohenin tai muiden kuvausryhmän jäsenten toimesta sekä ettei hänelle voinut aiheutua minkäänlaisia vammoja, yhtiön tiedotteessa todettiin.

Leffayhtiön mukaan naisen esittämät väitteet ovat täysin perusteettomia. Esitettyjen syytösten taustalla arvellaan olevan naisen halu rahastaa tulevan menestyselokuvan tuottajia.