Lehti julkaisi kuvan hirttäytyneestä näyttelijästä – perhe järkyttyi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla ilmeisesti tapaturmaisesti Bangkokissa hirttäytynyt Hollywood-tähti David Carradine on ollut tiiviisti otsikoissa erityisesti Yhdysvalloissa ja Thaimaassa. Nyt thaimaalainen Thai Rath -sanomalehti on suututtanut tähden perheen julkaisemalla etusivullaan valokuvan kuolleesta näyttelijästä.

Tällä hetkellä epäillään, että hotellihuoneensa vaatekaapista hirttäytyneenä löydetty David Carradine olisi kuollut vahingossa. Alastoman tähden kaulaan ja peniksen ympärille oli sidottu naru, mikä viittaa siihen, että kyseessä olisi seksiin liittyvä tapaturma. Carradine oli mahdollisesti kuristanut itseään mielihyvää saadakseen. Hän oli Thaimaassa kuvaamassa Stretch-elokuvaansa.

Uutistoimisto Reutersin mukaan perhe on syvästi järkyttynyt kuultuaan, että sikäläinen sanomalehti on julkaissut kuvan, jossa kuollut Carradinen nähdään roikkumassa alastomana hotellihuoneensa vaatekaapissa. Perhe aikoo nyt ryhtyä oikeustoimiiin lehteä vastaan vedoten yksityisyydensuojaan. Haaste odottaa myös muita lehtiä, jotka julkaisevat kyseisen kuvan. Perhe on pyytänyt Yhdysvaltain liittovaltion poliisia FBI:ta tutkimaan kuolemaa.