Bikinit eivät pysyneet näyttelijäkaunottaren yllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin Weeds-televisiosarjasta tutuksi tullut israelilaissyntyinen näyttelijäkaunotar Meital Dohan on parhaillaan lomailemassa julkkisten suosimalla St. Bartsin saarella.

Dohan nautti Karibianmeren aalloista sananmukaisesti täysin rinnoin, sillä näyttelijätär oli valinnut ylleen paria numeroa liian suuret violetit bikinit. Rantavedessä telmiessään hänen bikiniensä yläosa ei nimittäin tuntunut pysyvän millään paikallaan, ja tähden rinnat paljastuivat useaan otteeseen. Katso kuvat tästä. Muutenkin neitokainen keikisteli rannalla varsin rohkeasti välittämättä lainkaan häntä väijyneistä kuvaajista.

33-vuotias Meital Dohan näyttelee suositussa Weeds-sarjassa Yael Hoffmanin roolia. Lisäksi hän on vieraillut sivuosassa myös muiden muassa Sopranos-televisiosarjassa. Hänen uransa ensimmäinen näyttelijärooli oli vuonna 1998 ensi-iltansa saanut israelilainen elokuva Agadat Ha’ish Sheshatak, eli englanniksi The Legend of the Silent Man.