Jessica Biel poseeraa seksikkäissä kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jessica Biel valitteli taannoin haastattelussa, että hän on liian seksikäs saadakseen kunnollisia rooleja a-luokan elokuvista. Nyt julkaistujen kuvien perusteella Jessica ei tosin yritäkään muuttaa tätä valitettavaa mielikuvaa.

Poptähti Justin Timberlaken kanssa seurusteleva neitokainen poseeraa nyt seksikkäänä tuoreen Gotham-lehden kesänumeron kannessa ja sisäsivuilla. Mustavalkoisissa ja sensuelleissa kuvissa Jessica Biel nähdään muiden muassa avaamassa valkoista paitaansa viettelevän näköisesti sekä riisumassa mustaa yöpukuaan. Katso kuvat tästä.

Pari viikkoa sitten Jessica kertoi haaveilevansa siirtymisestä musiikkiuralle.

– Kukaan ei varmastikaan tiedä, että aloitin urani musiikkiteatterissa esittäen Annieta ja The Sound Of Musicia. Halusin olla Whitney Houston. Se oli unelmani, Jessica Biel kertoi Parade-lehden haastattelussa.