Kristian Meurman meni tänään naimisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-ohjelman myötä tunnetuksi tullut Kristian Meurman on tänään avioitunut Helsingin Johanneksen kirkossa. Hän asteli iltapäivällä alttarille pitkäaikaisen tyttöystävänsä Mikaela Kurki-Suonion kanssa, Iltalehti kertoi.

Vuodesta 2005 saakka kihloissa olleen pariskunnan vihkimisen suoritti Meurman perheen perhepappi. Kristianin tuore vaimo opiskelee lehden mukaan kauppatieteitä.

Häiden lisäksi Kristianilla on nyt aihetta juhlaan myös uuden levynsä myötä. Huomenna keskiviikkona julkaistavan kolmannen sooloalbumin nimi on Galaksi. Levy koostuu uusista kappaleista, jotka ovat pääosin Meurmanin itsensä säveltämiä ja sanoittamia. Kappaleiden sovitus on Kristianin, kosketinsoitintaiteilja Tapio Niemelän, basisti Imre Szabon, rumpali Pekka Parkkisen ja kitaristi-miksaaja Ilkka Liettyän käsialaa.

Kesäkuussa 2007 julkaistu Kristian Meurmanin ensimmäinen soololevy Ensiaskeleet oli menestys. Hänen tulkintansa klassikkokappaleista ovat puhutelleet kansamme rivejä isolla kädellä, ja debyyttilevyä on myyty lähes 30.000 kappaletta.