Heather Graham ”pitkät päällä” ilman rintaliivejä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Heather Graham esitteli viime viikolla auliisti uhkeita rintojaan uuden The Hangover -elokuvansa ensi-iltajuhlissa. Paljastavassa asukokonaisuudessa tuolloin poseerannut neitokainen näyttää omaksuneen nykyisin kovin yleisen tavan saada palstamillimetrejä seksikkyydellä.

Eroottista tanssijaa uudessa elokuvassaan näyttelevä Heather Graham poseerasi eilen elokuvansa Britannian ensi-illassa Lontoossa. Sähkönsiniseen iltapukuun sonnustautunut kaunotar oli jättänyt rintaliivinsä kotiin ja mahdollisesti yliarvioinut Lontoon kesäkelin. Viileä ilma teki nimittäin tepposet tähden rintavarustukselle. Katso kuvat tästä.

Pari päivää sitten myös Victoria Beckham kuvattiin Lontoossa, kun hänen rintansa näkyivät paidan läpi. Kuvien perusteella Lontoossa oli silloinkin varsin viileä ilma.

39-vuotias Heather Graham on näytellyt urallaan kymmenissä elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat muiden muassa Anger Management, The Guru ja Austin Powers -elokuvat. Hänen ensimmäinen oikea elokuvaroolinsa nähtiin vuonna 1984 ensi-iltansa saaneessa Student Exchange -leffassa. Varsinaisia menestysrooleja hänen kohdalleen ei ole vielä sattunut, mutta Graham on tehnyt vahvaa uraa sivuosien tähtenä. Tänä vuonna hän tähdittää kolmea elokuvaa; Boogie Woogie, ExTerminators ja The Hangover.