Uhkean Heather Grahamin rinnat pääosassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä-malli Heather Graham muutti äskettäin avoliittoon elokuvaohjaaja Yaniv Razin kanssa. Pari tapasi toisensa Son Of Mourning -komediaelokuvan kuvauksissa viime vuonna ja ryhtyi seurustelemaan kuvausten päätyttyä.

Nyt Heather Graham on kuvattu harvinaisen näyttävässä asussa uuden The Hangover -elokuvansa ensi-iltajuhlissa. Uhkeaa animaatiohahmo Jessica Rabbitia muistuttava asukokonaisuus onnistui hädin tuskin peittämään tähden rintavarustuksen, jonka se nosti selvästi pääosaan. Katso kuvat tästä.

39-vuotias Heather Graham on näytellyt urallaan kymmenissä elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat muiden muassa Anger Management, The Guru ja Austin Powers -elokuvat. Hänen ensimmäinen oikea elokuvaroolinsa nähtiin vuonna 1984 ensi-iltansa saaneessa Student Exchange -leffassa. Varsinaisia menestysrooleja hänen kohdalleen ei ole vielä sattunut, mutta Graham on tehnyt vahvaa uraa sivuosien tähtenä. Tänä vuonna hän tähdittää kolmea elokuvaa; Boogie Woogie, ExTerminators ja The Hangover.