Uhkean Heather Grahamin rinnat pääosassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä-malli Heather Graham muutti äskettäin avoliittoon elokuvaohjaaja Yaniv Razin kanssa. Pari tapasi toisensa Son Of Mourning -komediaelokuvan kuvauksissa viime vuonna ja ryhtyi seurustelemaan kuvausten päätyttyä.

Nyt Heather Graham on kuvattu harvinaisen näyttävässä asussa uuden The Hangover -elokuvansa ensi-iltajuhlissa. Uhkeaa animaatiohahmo Jessica Rabbitia muistuttava asukokonaisuus onnistui hädin tuskin peittämään tähden rintavarustuksen, jonka se nosti selvästi pääosaan. Katso kuvat tästä.

39-vuotias Heather Graham on näytellyt urallaan kymmenissä elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat muiden muassa Anger Management, The Guru ja Austin Powers -elokuvat. Hänen ensimmäinen oikea elokuvaroolinsa nähtiin vuonna 1984 ensi-iltansa saaneessa Student Exchange -leffassa. Varsinaisia menestysrooleja hänen kohdalleen ei ole vielä sattunut, mutta Graham on tehnyt vahvaa uraa sivuosien tähtenä. Tänä vuonna hän tähdittää kolmea elokuvaa; Boogie Woogie, ExTerminators ja The Hangover.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat