Audrina Patridge hemaisevissa bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Audrina Patridge nähdään pian Carl’s Jr. -yhtiön seksikkäässä hampurilaismainoksessa, mutta nyt hänet on on bongattu jälleen myös bikineissä. Viime viikolla hän juhli veljensä syntymäpäiviä bikineissä Las Vegasissa ja nyt hän on ennättänyt poseerata samoissa vetimissä jo Karibialla saakka.

Uunituoreen poikaystävänsä Corey Bohanin kanssa lomaillut Audrina nautti vesileikeistä ja auringonpaisteesta punaisissa bikineissä. Katso kuvat tästä. Star Trek -elokuvan tähti Chris Pine jätti hänet pari viikkoa sitten, koska kestänyt realitytähden alituista mediahuomiota. Chris lopetti suhteen vain reilun kuukauden seurustelun jälkeen, mutta realitytähti ei aikaillut uuden poikaystävän löytämisessä.

23-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä, mihin rooliin sarjan tuottaja löysi hänet – yllätys yllätys – uima-altaalta. Muita televisiorooleja Audrinalla ei vielä olekaan, mutta hänen oman realitysarjansa kuvaukset alkavat pian. Taannoin myös rohkeissa alastonkuvissa poseerannut Audrina on seurustellut hetken aikaa sekä vastanäyttelijänsä Brian Droletin että 30 Seconds To Mars -yhtyeestä tutun Shannon Leton kanssa.