24-sarja ja Jack Bauer palaavat ruutuihin erikoisjaksolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu agenttisarja 24 palaa ruutuihin MTV3-kanavalla, kun sarjan seitsemäs tuotantokausi alkaa Suomessa maanantaina 24. elokuuta. Kauden aluksi nähdään kaksituntinen erikoisjakso 24: Redemption, joka on aiemmin julkaistu myös DVD-muodossa.

24-sarjan erikoisjakson tapahtumat lähtevät liikkeelle neljä vuotta edellisen kauden tapahtumien jälkeen, kun Jack Bauer (Kiefer Sutherland) ja hänen mentorinsa Carl Benton (Robert Carlyle) taistelevat Afrikassa kansainvälisen kriisin parissa.

Samaan aikaan kotimaassa valmistaudutaan uuden presidentin virkaanastujaisiin, kun Yhdysvallat ovat saamassa ensimmäinen naispresidentin Allison Taylorista (Cherry Jones). Vain muutamaa kuukautta ennen uuden vuorokauden alkua Yhdysvaltojen Ulkoministeriön Frank Tramell (Gil Bellows) ja Jonas Hodges (Jon Voight) pohjustavat ja nostattavat panoksia 7. kauden tapahtumille.

Menestyksekkään jännityssarjan ovat luoneet Joel Surnow ja Robert Cochran. Lukuisin Emmy ja Golden Globe -voitoin palkitun sarjan vastaavina tuottajina toimivat muiden muassa Howard Gordon, Jon Cassar, Brian Grazer ja Kiefer Sutherland. Sarjan 8. tuotantokausi esitetään Yhdysvalloissa keväällä 2010.