Charlize Theron upea ilman meikkiäkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-tähti Charlize Theron on poseerannut viime aikoina seksikkäissä kuvissa monien viihdelehtien sivuilla niin studioposeerauksissa ilman rintaliivejä kuin paparazzikuvissa bikineihin sonnustautuneenakin.

Nyt Charlize Theron nähdään harvinaisessa otoksessa ilman meikkejä. Paparazzi ikuisti näyttelijän viikonloppuna Malibussa kun hän oli poistumassa Thai Bodyworks -salilta treenien jälkeen. Kuvien perusteella voidaan todeta, että Charlize on harvinaisen luonnonkaunis, sillä hän näyttää tyrmäävältä myös meikittömänä. Katso kuva tästä.

Etelä-Afrikassa vuonna 1975 syntynyt Charlize Theron on palkittu arvostetulla Oscar-pystillä roolistaan elokuvassa Monster. Hänen ensimmäinen elokuvaroolinsa oli vuonna 1995 Maissilapset -elokuvan jatko-osassa. Hänen ensimmäinen suurempi roolinsa oli Keanu Reevesin ja Al Pacinon kanssa elokuvassa Paholaisen asianajaja. Äskettäin hän tähditti Hancock-elokuvaa.