Itkevä Perez Hilton raivoaa: ”Vi**n pelkuri – vi**n narttu!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin bloggaaja Perez Hilton joutui tänään aamupäivällä Suomen aikaa pahoinpidellyksi Kanadassa järjestetyissä julkkisjuhlissa. The Black Eyed Peas -yhtyeen jäsenten kanssa käydyn sanaharkan jälkeen hän sai nyrkistä tapahtumapaikan ulkopuolella.

Pahoinpitelystä syytetty Will.i.am julkaisi aiemmin tänään oman näkemyksensä asiasta videona, mutta hän ei kuitenkaan juuri kommentoinut varsinaisen pahoinpitelyn tapahtumia. Perez on nyt julkaissut oman näkemyksensä tapahtumista. Reilun 11 minuutin videolla Hilton kertoo myös pahoinpitelyyn johtaneista tapahtumista. Katso video tästä.

Julkkisbloggaajan mukaan häntä löi The Black Eyed Peas -yhtyeen manageri Will.i.amin käskystä. Molemmat seurasivat Hiltonia sanaharkan jälkeen ulos klubilta, ja ulos päästyään manageri löi Pereziä useita kertoja päähän. Tämän jälkeen Hiltonin silmäkulmasta alkoi vuotaa verta ja hän pakeni hotelliinsa pahoinpitelijät perässään.

Videollaan blogijulkkis haukkuu itkua tihrustaen ja kovin sanakääntein The Black Eyed Peas -yhtyeen jäsenet ja managerin. Erityiskohtelun saa luonnollisesti Will.i.am, joka on Hiltonin mukaan syyllinen koko juttuun ja joka hänen mukaansa valehteli omassa videossaan. Will.i.amia Hilton nimittää useita kertoja muiden muassa ”vi**n pelkuriksi”. Osansa saa myös Stacy ”Fergie” Ferguson, jota Perez nimittää ”vi**n nartuksi”.