Perez Hilton hakattiin verille julkkisjuhlissa – kutsui poliisit bloginsa kautta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin bloggaaja, noin neljä miljoonaa kävijää sivuilleen keräävä Perez Hilton joutui hetki sitten pahoinpitelyn kohteeksi Torontossa, jossa hän oli juhlimassa monien muiden julkkisten tapaan Much Music Awards -gaalailtaa.

Lady GaGan kanssa juhlinut Perez Hilton päivitti hetki sitten Twitter-blogiaan Sidekick-kännykästään ja kirjoitti joutuneensa Black Eyed Peas -yhtyeen Will.i.amin ja tämän turvamiesten pahoinpitelemäksi. Samalla hän pyysi paikalle poliisia bloginsa kautta.

Ensin seurasi pikainen avunpyyntö, mutta muutaman minuutin kuluttua Perez oli hieman rauhoittunut ja kirjoitti mikroblogiinsa hieman enemmän tapauksesta. Kirjoitusten mukaan hän sai rytäkässä vammoja, jotka vuotivat verta. Lopulta verenvuoto kuitenkin lakkasi, mutta poliiseja ei vieläkään näkynyt paikalla. Tässä ote viesteistä noin 15 minuutin ajalta.

– I’m in shock. I need the police ASAP. Please come to the SoHo Metropolitan Hotel now. Please.

– I was assaulted by Will.I.Am of the Black Eyed Peas and his security guards. I am bleeding. Please, I need to file a police report. No joke.

– Still waiting for the police. The bleeding has stopped. I need to document this. Please, can the police come to the SoHo Met Hotel.

– I spoke to my lawyer. I really need to talk to the authorities. Please come to the SoHo Met Hotel. Have called the police. Need them here.

Viisi minuuttia sitten, kello 11:21 Suomen aikaa, Perez sai viimein poliisit paikalle

– Toronton poliisi on nyt paikalla. Kiitos. Lopettakaa heille soittaminen, Perez kirjoitti.