Black Eyed Peas -tähti kommentoi Perez Hilton -tappelua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme aiemmin tänään kuinka julkkisbloggaaja Perez Hilton kertoi Twitter-blogissaan joutuneensa The Black Eyed Peas -tähti Will.i.amin ja tämän turvamiesten pahoinpitelemäksi Torontossa järjestetyissä julkkisjuhlissa.

Oman kertomuksensa mukaan Perez Hilton hakattiin Much Music Awards -tapahtuman jatkoilla verille ja hän pyysi bloginsa kautta poliiseja paikalle sikäläiseen hotelliin. Nyt tapauksen toinenkin osapuoli, Will.i.am, on kertonut oman versionsa tapahtumista videoblogissaan.

– Menimme jatkobileisiin, jossa Fergie lähestyi Perez Hiltonia ja kysyi häneltä ”Hei onko sinulla jokin ongelma kanssani?” Siihen Perez vastasi että ”Ei ole, mutta en pidä levystäsi”. Se oli ihan cool. Kaikilla on oikeus mielipiteeseensä, Will.i.am kertoi videollaan ja vihjasi keskustelun menneen sen jälkeen asiattomaksi.

– Perez loukkasi Fergien tunteita. On eri asia kertoa mielipiteensä tai vetää överiksi haukkuen toista ilman mitään syytä. Erityisesti kun toinen tulee paikalle nöyränä. En edes tiedä millä oikeudella kaveri voi on olla noin töykeä.

– Näin Perezin myöhemmin illalla jatkobileissä ja menin hänen luokseen. Pyysin ettei hän olisi niin töykeä yhtyettämme kohtaan verkkosivustollaan. Hän sanoi ettei arvosta minua, mutta minä sanoin arvostavani häntä, koska sellaiseksi äitini minut kasvatti. Sitten poistuin ja hän tuli perääni.

Tämän jälkeen Perez Hilton nimitteli Will.i.amia, jonka fanit raivostuivat siitä. The Black Eyed Peas -tähden mukaan tilanne riistäytyi pian käsistä. Sen tarkemmin hän ei kuitenkaan tapahtumia kerrannut, joten väitettyyn verenvuodatukseen johtanut pahoinpitely jäi vielä hämärän peittoon.

– Siinä kaikki mitä minulla on tänään sanottavana. Tänään oli hyvä ilta, mutta se loppui tavallaan hullusti. Lähden tästä Lontooseen. Rauhaa, Will.i.am kommentoi.