Supersuosittu televisiosarja lopetettiin kuin seinään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa supersuosioon nopeasti noussut televisiosarja Muodon vuoksi, eli Nip/Tuck, on yllättäen päätetty lopettaa. Vuonna 2003 alkanutta televisiosarjaa tehtiin tasan sata jaksoa. Ohjelma nousi jo ensimmäisten jaksojensa myötä kriitikoiden ja katsojien suosikiksi.

Dylan Walshin ja Julian McMahonin tähdittämä plastiikkakirurgi-draama juhli 12. kesäkuuta sadannen jaksonsa kuvauksia. Tuoreimpien tietojen mukaan jakso oli yllättäen sarjan viimeinen. Sarjan tähti John Hensley vahvisti huhut Perez Hiltonin blogissa.

– Tunnen, että olemme saavuttaneet luovuuden ja tarinamme rajat, hän kommentoi. Minusta sarjamme oli jossain vaiheessa erittäin hyvä ja kekseliäs. Nyt olemme kuitenkin tilanteessa, jossa monet sarjat ovat olleet ennen meitä. Hetkemme on jo ohi.

Sarjan miljoonien fanien ei tarvitse vielä vaipua masennukseen, sillä sadas ja viimeinen jakso esitetään näillä näkymin televisiossa vasta vuonna 2011. Muodon vuoksi liittyi samalla lopetettujen suosikkisarjojen alati kasvavaan joukkoon. Viime aikoina lopettamispäätöksen ovat saaneet myös muiden muassa Samantha Who? ja My Name Is Earl.