MTV3: Idols-voittaja Ari Koivusen sooloura ohi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Idols-kisan pari vuotta sitten voittanut karaokeisäntä Ari Koivunen liittyi äskettäin yllättäen Amoral-yhtyeen riveihin. Miehistönvaihdos suututti yhtyeen fanit. Nyt Koivusen soolouran kerrotaan olevan ohi.

MTV3:n Viihdeuutisten mukaan Koivunen on ilmoittanut faneilleen jättävänsä soolouransa ainakin toistaiseksi.

Ari Koivusen Fuel For The Fire -esikoislevyä myytiin pari vuotta sitten yli 70.000 kappaletta ja levy vietti viikkokausia albumilistan kärjessä. Koivusen tähti laski kuitenkin nopeasti, sillä kakkoslevyä myytiin enää 17.000 kappaletta

Sittemmin urallaan Idols-kakkosen, Anna Abreun, jalkoihin selvästi jääneen Koivusen levymyynti ei ole ollut viime aikoina kovinkaan suurta, ja heikon menestyksen uskotaankin olevan päätöksen takana. Kolmannesta levystä ei ole ainakaan vielä annettu tietoja, ja soolouran jäähylle panemisen perusteella uutta albumia saadaankin odottaa pitkään.

Koivusen verkkosivuston mukaan hänen viimeinen keikkamerkintänsä on 23. toukokuuta 2009, jolloin Ari esiintyi Raumalla. Varsinaista keikkalistaa on päivitetty viimeksi 10. maaliskuuta.