Angelina Jolie raivostui: ”Megan Fox varasti tyylini!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tällä viikolla ensi-iltansa saaneen Transformers-elokuvan naispääosaa esittävä Megan Fox valittiin juuri toistamiseen maailman seksikkäimmäksi naiseksi FHM-lehden äänestyksessä. Supertähteä on jo pitkään verrattu kollegaansa Angelina Jolieen ja nyt Angelina on ottanut asiasta niin sanotusti herneen nenäänsä.

Angelina syyttää nimittäin 23-vuotiasta Foxia tyylinsä varastamisesta. Hänen kerrotaan olevan raivoissaan tiedosta, jonka mukaan Fox olisi ehdolla seuraavan Tomb Raider -elokuvan päätähdeksi. Jolie on nähty pääroolissa kahdessa aikaisemmassa elokuvassa.

– Angelina oli aikeissa tehdä seuraavankin roolin. Hän oli mielestään luomassa koko roolia ja tuntee, että se varastettaisiin häneltä, jos joku roolin heikommin taitava tähti valittaisiin pääosaan, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

– Angelinan mielestä Megan Fox ei tekisi hahmolle oikeutta. Hän on ärsyyntynyt, koska hänen mielestään Megan kopioi häneltä kaiken tyylinsä tatuointeja myöden.

Megan Fox kommentoi äskettäin samaa asiaa Staran haastattelussa. Hän kertoi yrittävänsä nimenomaan tehdä pesäeroa Angelinaan valitsemalla sellaisia rooleja, joissa häntä ei yhdistettäisi Tomb Raider -tähteen.

– En halua tehdä juttuja, joissa seuraisin hänen jalanjälkiään. Olen kieltäytynyt elokuvarooleista, joiden tekeminen olisi voinut vaikuttaa matkimiselta. En halua ihmisten ajattelevan, että yritän matkia häntä. Se on enemmänkin kirous kuin siunaus, vaikka otankin sen kohteliaisuutena. Joskus mietin miksi meitä verrataan vain koska meillä on tatuointeja ja tummat hiukset, Megan Fox kertoi Staralle.