Maailmankuulu supermallikolmikko rantakuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kuumimpien bikinimallien kärkinimet ovat tällä hetkellä Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr ja Marisa Miller, jotka ovat menestyneet upeasti myös erilaisissa seksikkyys- ja kauneusäänestyksissä.

Nyt bikinikaunottaret ovat päässeet poseeraamaan kuumissa rantakuvissa Victoria’s Secret -merkin mainoksissa. Kyseessä on uudet Swim 2009 Collection -kuvaston mainoskuvat, jotka on ikuistettu Virgin Gordan rantamaisemissa. Katso kuvat tästä.

Näistä kaunottarista maailman seksikkäimpien naisten joukkoon useasti viime vuosina äänestetty brasilialainen supermalli Alessandra Ambrosio poseerasi äskettäin elokuvahahmo Brunon kanssa ”kuumissa” yhteiskuvissa Marie Claire -lehden brittiversion heinäkuun numeron kannessa ja sisäsivuilla. Eräässä kuvassa Bruno poseerasi esimerkiksi Alessandran selässä. Katso kuvat tästä.