Ari Koivunen jatkaa soolouraansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen MTV3:n Viihdeuutiset uutisoi parin vuoden takaisen Idols-voittajan Ari Koivusen jättävän soolouransa huonon levymyynnin takia. Julkaisun saamien tietojen mukaan Koivunen olisi kertonut faneilleen laittavansa soolouransa jäihin.

Amoral-yhtyeen laulajaksi jo aiemmin kiinnitetty Koivunen kuitenkin tarkensi uutisointia vielä samana päivänä kertomalla Viihdeuutisille jatkavansa soolouraansa 99 prosentin todennäköisyydellä.

– En ole missään tapauksessa hylännyt soolouraani. Olen nyt keskittynyt Amoraaliin ja olisi tosi epäkunnioitettavaa jätkiä kohtaan, että bändi olisi minulle vain sivuprojekti, Koivunen tarkensi julkaisun haastattelussa.

Ari Koivusen Fuel For The Fire -esikoislevyä myytiin pari vuotta sitten yli 70.000 kappaletta ja levy vietti viikkokausia albumilistan kärjessä. Koivusen tähti laski kuitenkin nopeasti, sillä kakkoslevyä myytiin enää 17.000 kappaletta.

Koivusen verkkosivuston mukaan hänen viimeinen keikkamerkintänsä on 23. toukokuuta 2009, jolloin Ari esiintyi Raumalla. Varsinaista keikkalistaa on päivitetty viimeksi 10. maaliskuuta.