Mariah Carey tihkuu seksiä singlen kannessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Mariah Carey julkaisi äskettäin uuden singlelohkaisun tulevalta Memoirs Of An Imperfect Angel -albumiltaan, joka julkaistaan 25. elokuuta 2009. Uuden Obsessed-singlen kansikuvassa Mariah Carey nähdään ehkäpä seksikkäämpänä kuin koskaan aiemmin levyjensä kansikuvissa.

Katso kuva singlen kannesta tästä. Samalta sivulta voit myös kuunnella poptähden uuden kappaleen, joka julkaistiin kansainvälisesti 16. kesäkuuta. Kappaleen sanoituksen epäillään olevan piikki Eminemille, joka haukkui äskettäin kovin sanoin Mariah Careyn ja tämän aviomiehen Nick Cannonin. Erityisesti sanoituksessa viitataan Eminemin väittämään suhteeseen Mariah Careyn kanssa sekä hänen huumeongelmaansa.

Äskettäin uutisoitiin, että Mariah Carey on aiheuttanut tuottajilleen harmaita hiuksia, sillä hän suostuu äänittämään uutta albumiaan vain öisin. Levyn tekeminen onkin vaikeutunut olennaisesti, kun tähti ei halua työskennellä studiossa päivisin. Mariah Carey paljasti oudon pakkomielteensä itse Twitter-blogissaan.

– Olen studiolla. Ajan teknikot raivon partaalle, koska olen kontrollifriikki ja taas kerran ALOITIMME äänitykset kello 01:16 yöllä. Siis täysin normaalia :) Mariah Carey kirjoitti.