Televisiotähti Aleksi Valavuori sekoili kännissä – potkut missituomaristosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Pelkokerroin-ohjelman juontaja Aleksi Valavuori oli valittu eilen Vantaalla järjestetyn Miss Bikini 2009 -kilpailun finaalin tuomaristoon. Tuomariston kokoonpanoa jouduttiin kuitenkin muuttamaan viime hetkellä.

Staran saamien tietojen mukaan Valavuori jouduttiin nimittäin poistamaan kilpailun tuomaristosta hänen vahvan humalatilansa takia. Yleisen kännisekoilun lisäksi televisiojuontaja oli muiden muassa vieraillut yllättäen kilpailijoiden pukuhuoneessa arvostelemassa osanottajia.

Miss Bikini 2009 -kilpailun finaali järjestettiin lauantaina Vantaalla sijaitsevan Flamingon Onnelassa. Kilpailun voittajaksi valittiin tamperelainen 22-vuotias Caroliina Kinnarinen. Tuomaristossa olivat muiden muassa Satu Tuomisto ja Helena Ahti-Hallberg.