Televisiokanava laittoi realityjulkkikset boikottiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihteeseen keskittynyt amerikkalainen televisiokanava E! on laittanut tunnetun julkkisparin boikottiin. Jatkossa Heidi Montag ja hänen aviomiehensä Spencer Pratt näkyvät ainoastaan muilla kanavilla.

Kanavan verkkosivustolla järjestetyn äänestyksen mukaan peräti 94 prosenttia vastanneista ilmoitti kyllästyneensä Montagiin ja Prattiin, eli ”Speidiin”. Heidän uskotaan tekaisseen monenlaisia tempauksia vain saadakseen lisää mediatilaa.

– Siinä oli kysymys liiallisesta mediahuomiosta ja siitä ovatko heistä tehdyt uutiset totta vai pariskunnan tekaisemia. Meistä näytti siltä että heidän käsittelemisensä oli saavuttanut pisteen, jossa he eivät enää kiinnostaneet katsojia, kanavan tiedottaja kertoi New York Daily Newsille.

Pariskunta tapasi toisensa The Hills -realityohjelmassa ja meni taannoin naimisiin. Muutama viikko sitten he olivat mukana I’m A Celebrity… Get Me Out of Here! -realitykisassa Costa Ricassa, mutta jättivät kisan kesken.