Vaaratilanne kuvauspaikalla – kerrostalon pelättiin romahtavan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lost ja Roswell -sarjoista tuttu Emilie de Ravin työstää parhaillaaan Remember Me -elokuvaa yhdessä Twilight-näyttelijä Robert Pattinsonin kanssa. Eilen heidän uutisoitiin kuherrelleen kuvauksissa rannan heinikossa.

Keskiviikkona samaisen elokuvan kuvauksissa New Yorkin Manhattanilla syntyi kuitenkin kaaos, kun kuvauspaikalla sijaitsevan vanhan ja ränsistyneen kerrostalon kylkeen ilmaantui yllättäen halkeama. Kuvaukset keskeytettiin välittömästi ja henkilökunta evakuoitiin turvallisemmalle alueelle.

Paikalle hälytetty palokunta saapui paikalle 20 hengen ja viiden paloauton voimin. Talo ei kuitenkaan pelosta huolimatta sortunut, mutta tilanne aiheutti kuvausryhmälle monenlaisia hankaluuksia, koska talon ympärillä oli tarkoitus kuvata lisää materiaalia ja henkilökunta pelkäsi rakennuksen sortuvan heidän päälleen hetkellä millä hyvänsä, OK Magazine uutisoi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat