Johanna Tukiainen ilmaiskeikalla Tammerfestissä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kesän kohutuin kotimainen artisti on ollut kiistattomasti Johanna Tukiainen, jonka juhannuksen keikasta käytiin kädenvääntöä RMJ Party Campin ja Kalajoen Juhannuksen välillä. Seuraavaksi kohujulkkis esiintyy Tammerfest-tapahtumassa Tampereella.

Juhannuksena Johanna Tukiainen nousi lavalle lopulta monien vaiheiden kautta Kalajoella, jossa hän esitti ensimmäisen kerran debyyttisinglensä Lööppijulkkis. Esiintymisestä tuli välittömästi YouTube-hitti monestakin syystä. Nyt Tuksu on kiinnitetty esiintymään Suomen suurimmilla kaupunkifestivaaleilla.

Tammerfestin Bilepuistossa, Soittoruokala Sahan edustalla, järjestetään torstaina 9. heinäkuuta Stara Jetset® Party -tapahtuma, jonka lavalle nousee esiintymään myös kesän itseoikeutettu kohutähti Johanna Tukiainen.

Tukiaisen lisäksi paikalla nähdään lukuisia muita julkkisvieraita sekä ysäritunnelmissa tanssittava DJ Baker ja Bakerin pelkokerroin, Dj Tommi A, Dj Härski, kaikille avoin Celebrity-look-a-like -kilpailu ja tietenkin yllätysesiintyjiä. Kello 18.00 alkavaan tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta vain 2.000 ensimmäistä mahtuu mukaan. Alueelle on 18 vuoden ikäraja.

Juhlien punaisella matolla juhlavieraita ikuistavat Studio Eliten ammattikuvaajat, joiden otokset ovat myöhemmin ladattavissa myös verkosta. Liity Stara Jetset® Party tapahtuman Facebook-ryhmään tästä ja katsoa keitä muita on tulossa juhlimaan.