”Michael Jackson ei ole lastensa biologinen isä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohupaljastukset ja -väitteet viime viikolla kuolleen poptähti Michael Jacksonin ympärillä lisääntyvät. Nyt äänessä on ollut hänen lastensa äiti Debbie Rowe. Hänen mukaansa supertähti ei ole lastensa biologinen isä.

Michael Jackson on myöntänyt, ettei hänen lapsiaan saatettu alkuun perinteisin keinoin, vaan keinohedelmöityksellä. Tästä huolimatta hän on korostanut olevansa lastensa biologinen isä. Nyt Debbie Rowe väittää poptähden valehdelleen.

Lehdissä on jo vuosien ajan ihmetelty alunperin tummaihoisen Michael Jacksonin kahden vanhemman lapsen, 12-vuotiaan Princen ja 11-vuotiaan Parisin, huomattavaa vaaleutta. Selitys löytyykin nyt mahdollisesti siitä, että lapsissa ei todellisuudessa olekaan Jacksonin geenejä. Harvinaisia kuvia lapsista löytyy tästä linkistä.

News Of The World -lehti uutisoi eilen Rowen kertoneen, ettei hän halua lasten huoltajuutta eikä halua edes nähdä lapsiaan enää koskaan.

– Michael oli eronnut, yksinäinen ja halusi lapsia. Minä sanoin, että voin synnyttää hänen lapsensa. Tarjosin hänelle kohtuni – se oli lahja. Tein sen pitääkseni hänet onnellisena. Sain siitä palkkion ja olen jatkanut eteenpäin elämässäni. Tiedän, että en halua nähdä lapsiani enää koskaan. En halua lapsia elämääni, Debbie Rowe kertoi lehdelle.

Michael Jackson ja Debbie Rowe avioituivat vuonna 1996. Kulissiliitto kesti kolmen vuoden ajan, eivätkä he harrastaneet tuona aikana kertaakaan seksiä keskenään. Toisen synnytyksen jälkeen Jackson hylkäsi Rowen. Vaimo joutui allekirjoittamaan salassapitosopimuksen, joka raukesi poptähden kuoltua. Nyt Rowe on paljastanut suhteen todelliset tapahtumat.

– Menin ”toimistoon”, joksi he klinikkaa kutsuivat. He saattoivat minut raskaaksi. Se oli hyvin teknistä. Se oli samanlaista kuin olisin laittanut spermaa hevoseeni, Rowe kertoi.

Sperma oli lasten äidin mukaan peräisin tuntemattomalta luovuttajalta, ei Jacksonilta. Debbie Rowe kommentoi myös Jacksonin henkilökohtaista elämää suuresti varjostaneita huhuja hänen seksuaalisuudestaan.

– En usko mitään näitä syytöksiä siitä että hän ollut pedofiili tai homoseksuaali.

– Hän halusi esittää, että olimme perhe, mutta emme koskaan eläneet pariskuntana. Emme koskaan harrastaneet seksiä. Hän oli omilla teillään, puuhailemassa omia juttujaan. Hän ei halunnut asua kanssani ja siksi hän osti minulle oman talon.