Jennifer Love Hewitt rintavana supersankarina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jennifer Love Hewitt on viime aikoina ollut otsikoissa erityisesti hurjan laihduttamisensa merkeissä. Äskettäin myös ilman meikkiä ikuistettu neitokainen on kuitenkin kuulunut jo vuosia erilaisten seksikkyysäänestysten kärkijoukkoon.

Nyt Jennifer Love Hewitt nähdään poseeraamassa seksikkäässä supersankariasussa, joka esittelee harvinaisen uskaliaasti hänen rintansa. Asu kykenee nimittäin vain vaivoin peittämään näyttelijättären varustuksen. Rajusti photoshopattu kuva ei ole kovinkaan tuore otos, mutta siitä huolimatta katsomisen arvoinen. Katso kuva tästä tai tästä.

Aavekuiskaaja-tähti erosi edellisestä kihlatustaan Ross MaCallista viime vuonna ja hän löysi pian rinnalleen uuden rakkaan oman televisiosarjansa vastanäyttelijästä Jamie Kennedystä. The Chicago Sun -lehden mukaan televisiosta tuttu pariskunta suunnittelee avioituvansa lähiaikoina.