Brad Pitt pokasi parhaiten palkatut naistähdet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Arvostettu talouslehti Forbes on jälleen listannut Hollywoodin parhaiten palkatut naistähdet. Listan kärjessä komeilee monista menestysrooleistaan tuttu Angelina Jolie.

Listan kakkosena on Frendit-sarjasta alunperin tunnetuksi tullut Jennifer Aniston. Angelina Jolie on Brad Pittin nykyinen naisystävä ja Jennifer Aniston entinen, joten komistus voisi halutessaan kehuskella pokanneensa kaksi parhaiten palkattua Hollywood-tähteä.

Jolie tienasi vuoden aikana 27 miljoonaa dollaria, kun Aniston jäi hänestä parin miljoonan päähän 25 miljoonan tuloillaan. Angelinan saldoa kasvattivat viimeksi kuluneen 12 kuukauden aikana esimerkiksi elokuvat Wanted ja Salt. Jennifer teki puolestaan elokuvat Marley & Me ja The Baster. Lisäksi Aniston saa edelleen esityskorvauksia myös Frendit-sarjastaan.

Kolmanneksi eniten vuoden aikana tienasi Meryl Streep, neljänneksi Sarah Jessica Parker ja viidentenä listalla oli Cameron Diaz. Tulotietoihin sisältyvät elokuvaroolien lisäksi myös tulot erilaisista sponsorisopimuksista ja nimikkotuotteista.