Lady Gagan paita paljasti rinnat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu poptähti Lady Gaga on jälleen kohahduttanut asullaan julkisesti. Hän joutuu nykyisin käyttämään kerta kerralta rajumpia asuja pysyäkseen niiden merkeissä otsikoissa, ja nyt vuorossa oli rintojen paljastaminen.

Corkissa, Irlannissa, parhaillaan kiertueella oleva laulajatar, oikealta nimeltään Stefani Germanotta, näyttäytyi keikan jälkeen juhlimassa yllättävän paljastavassa asussa. Mustiin nahkahousuihin sonnustautuneen tähden paidan tilalla nähtiin nimittäin vain tumma harsomainen ”paita”, joka paljasti hänen rintansa. Katso kuva tästä.

Rintansa Lady Gaga yritti puolestaan peittää mustalla teipillä, kuten muutamat muutkin poptähdet aiemmin. Teipit eivät kuitenkaan peittäneet laulajan rintoja juuri nännejä enempää. Stara tapasi Lady Gagan äskettäin Lontoossa. Lue haastattelu tästä.