Mischa Barton heitettiin ulos yökerhon vessasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu brittinäyttelijä Mischa Barton ikuistettiin viime viikolla kaatokunnossa lontoolaisen yökerhon edustalla kostean juhlaillan jälkeen. Nyt hän on sekoillut toisen yökerhon wc-tiloissa.

Mischa oli juhlimassa ystäviensä kanssa Whisky Mist -klubin VIP-tiloissa, kun hän suunnisti naispuolisen ystävänsä kanssa kanssa vessaan. Kaverukset yrittivät päästä yhdessä wc-tilan pieneen koppiin, mutta vessavastaava ei päästänyt heitä.

Tämän jälkeen Barton meni yksin tarpeilleen, Daily Mail uutisoi. Vahvasti päihtynyt tähti vietti kuitenkin kopissa todella pitkään, ja häntä kävivät hoputtamassa sekä hänen huolestuneet ystävänsä että vessavastaava.

– Hänellä kesti niin pitkään palata, että kaikki huolestuivat hänen voinnistaan. Jossain vaiheessa vessavastaava koputti oveen ja tiedusteli hänen vointiaan. Myös hänen ystävänsä tarkistivat hänen vointiaan, lähde kertoi lehdelle.

Kun Mischa Barton lopulta kömpi ulos vessakopistaan, hän valitti kovaan ääneen oveen koputtelijoiden takia, kunnes vessavastaava ohjasi hänet kesken meikkauksen ulos wc-tiloista. Mischa jäi juhlakunnostaan huolimatta vielä ravintolaan.