Suosikkitähti epäilee vaimonsa pettäneen – lapsen isyys tutkitaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Usher erosi viime kuussa vaimostaan Tameka Fosterista toisen naisen takia. Nyt artisti epäilee ex-vaimoaan pettämisestä ja haluaa siksi tehdä nuorimmalle lapselleen isyystestin.

Usherin mukaan hän ja stylistinä työskentelevä ex-vaimonsa eivät edes harrastaneet seksiä, kun pariskunnan nuorimmaisen on katsottu saaneen alkunsa. Näin ollen hän epäilee olevansa lainkaan lapsen isä. Usher on kertonut National Enquirer -lehden mukaan ettei hän näe mahdollisuuksia parin yhteen palaamisesta.

Lehden mukaan supertähti tyrmistyi viime vuonna kuullessaan, että hänen vaimonsa oli tullut raskaaksi, koska avioparin intohimo oli sammunut jo kuukausia aiemmin. Tuolloin Tamekan huhuttiin tapailevan toista miestä. Naviyd Ely Raymond syntyi 10. joulukuuta 2008. Avioerokäsittelyssä Usher hakee lastensa huoltajuutta.

Eroava pariskunta nousi taannoin otsikoihin, kun vaimo sai yllättäen sydänkohtauksen kesken kauneusleikkauksen. Tapaus sattui Fosterin ollessa plastiikkakirurgin operoitavana – tarkemmin sanoen rasvaimussa. Pre-Grammy -juhlissa tuolloin ollut Usher kiiruhti heti asiasta kuultuaan lentokentälle ja lensi vaimonsa tueksi Brasilian Sao Paulossa sijaitsevan Sirio-Libanes -sairaalan teho-osastolle.