HSM-kaunotar Ashley Tisdale bikinilomalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosituista High School Musical -elokuvista tunnetuksi tullut näyttelijätär Ashley Tisdale on viettänyt viimeisimmän HSM-elokuvan ensi-illan jälkeen varsin rauhallista elämää varsinkin näyttelemisen suhteen.

Laulu-uraansa tällä hetkellä panostava kaunotar on kuitenkin kiertänyt viime viikkoina ahkerasti Yhdysvaltoja tulevaa albumiaan markkinoimassa. 23-vuotiaan Tisdalen tuorein It’s Alright -single on saanut hyvin radiosoittoa. Nyt hänet on kuvattu Havaijilla viettämässä hyvin ansaittua vapaapäivää aurinkoisissa rantatunnelmissa yhdessä poikaystävänsä kanssa. Katso kuvat tästä.

Ashley ei juuri välittänyt julkkisparia väijyneistä kuvaajista, vaan hän piti poikaystäväänsä rohkeasti kädestä ja kuherteli kameroista välittämättä. Neitokaisen selkää rasvannut raamikas poikaystävä ei kuitenkaan ilmeestään päätellen juuri kuvaajista perustanut. Tänään Ashley kommentoi lomaansa blogissaan.

– Minulla oli todella mahtava päivä tänään. Minä todella tarvitsin tätä lomaa. Surullista, että lomani on jo lähes lopussa. Olen kuitenkin innoissani päästessäni taas kotiin, Ashley Tisdale kirjoitti tänään aamulla Suomen aikaa.