Denise Richards paljasti silikonirintansa realityohjelmassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Denise Richards paljasti äskettäin, että hänellä on menossa jo neljännet rinnat, koska aikaisemmat leikkaukset menivät pieleen. Bond-tyttönäkin tunnetuksi tullut tähti tekee nykyisin omaa It’s Complicated -televisio-ohjelmaansa.

Äskettäin kuulijat laulunlahjoillaan tyrmistyttänyt supertähti on ollut viime aikoina otsikoissa myös nakuilunsa merkeissä, ja nyt julkkistähti on nyt saanut realityohjelmalleen palstatilaa ja ilmaista mainosta paljastamalla rintansa.

Kamerat seurasivat Deniseä ja hänen ystäviään rannalle, jossa he palvoivat aurinkoa. Lopulta Richards päätti hankkia ylävartaloonsa rajatonta rusketusta kameroiden läsnäollessa, joten hän riisui bikiniensä yläosan. Katso kuvat tästä.

Näyttelijä Charlie Sheenin entisenä vaimonakin tutuksi tullut 37-vuotias Denise erosi miehestään pari vuotta sitten, ja sen jälkeen hänet on nähty muiden muassa rocktähti Richie Samboran kainalossa. Hän sai vuonna 1999 Bond-esiintymisestään huonoimman naissivuosan esittäjän Razzie-palkinnon.