Hollywood-kaunottarella jo neljännet rinnat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Denise Richards ei tule ensimmäisenä mieleen kun listataan tunnetuimpia silikonirintojen käyttäjiä. Tuoreen paljastuksen perusteella hän lienee kuitenkin yksi ahkerimmista rintojen muokkaajista.

Entinen James Bond -tyttö on paljastanut Howard Sternin radiohaastattelussa olleensa ensimmäisen kerran kauneusleikkauksessa jo 19-vuotiaana.

– Olin 19-vuotias ja kämppikselläni oli maailman parhaat rinnat. Hän oli juuri teettänyt ne. Olin silloin täysin lauta ja ajattelin ”Vau, voiko täydelliset rinnat ostaa?” Ja tyhmänä menin sitten hankkimaan sellaiset, Denise Richards kertoi.

Leikkaus ei onnistunut niin hyvin kuin tuleva tähtinäyttelijä oli toivonut ja hänen toiset rintansa olivat aivan liian suuret hänen vartaloonsa.

– Olin nuori ja minun olisi pitänyt tehdä parempaa taustatutkimusta. Tiedäthän, se oli suuri virhe. Nuoret tytöt, älkää tehkö sitä!

Denise Richards joutui tekemään tämän jälkeen uuden operaation, joka sekin osoittautui pettymykseksi.

– Seuraava tyyppi laittoi vieläkin suuremmat eikä sekään ollut hyvä. Ne olivat kokoa D!

Vasta kolmannen leikkauksen jälkeen Richards oli tyytyväinen lopputulokseen. Huonot kokemukset saivat hänet kuitenkin varoittamaan muita päätymästä suurentamaan rintojaan liian heppoisin perustein.