Denise Richards lupaa: ”En enää koskaan laula julkisesti!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Denise Richards on tullut tutuksi muiden muassa Bond-tytön roolistaan, mutta nykyisin hän tekee omaa It’s Complicated -televisio-ohjelmaansa. Perjantaina hän esiintyi laulajana Chicago Cubsin baseball-ottelussa Yhdysvalloissa.

Neitokainen esitteli laulutaitojaan ottelussa eräänlaisena esilaulajana, mutta tuloksena oli lähes katastrofi, sillä neitokaisen laulaminen kuulosti hirveältä. Hän kertoi lupautuneensa laulamaan vain, koska kyseessä oli hyväntekeväisyystapahtuma. Nyt Richards on itsekin nähnyt videolta oman esiintymisensä ja tullut samaan lopputulokseen.

– En todellakaan ole laulaja. En tehnyt sitä esitelläkseni taitojani. Onneksi en ollut siellä laulamassa kansallislauluamme. Ajattelin, että se olisi hauskaa, enkä arvannut lainkaan millaista vastakaikua esiintyminen toisi, Denise Richards kertoi E! Online -julkaisulle.

– Minulle oli vaikeaa tehdä se, mutta isäni ja siskoni sanoivat että minun pitäisi tehdä se äitiäni varten. Sääli vain, että hyvä tarkoitus muuttui lopulta huonoksi.

Näyttelijä Charlie Sheenin entisenä vaimonakin tutuksi tullut 37-vuotias Denise erosi miehestään pari vuotta sitten, ja sen jälkeen hänet on nähty muiden muassa rocktähti Richie Samboran kainalossa. Hän sai vuonna 1999 Bond-esiintymisestään huonoimman naissivuosan esittäjän Razzie-palkinnon.