Paljastitko iltapukusi hieman liikaa Emma Watson?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uuden Harry Potter ja puoliverinen prinssi -elokuvan myötä otsikoissa ja muutenkin varsinaisessa pyörityksessä viime päivät ollut teinitähti Emma Watson on tehnyt jo jonkin aikaa myös yllättävän menestyksekästä malliuraa.

Tekevälle sattuu, ja nyt Emma Watson on selviytynyt kuin ihmeen kaupalla rintansa vilautuksesta. Paparazzit yllättivät mustalla luksusautolla elokuvansa Lontoon ensi-iltaan saapumassa olleen 19-vuotiaan teinitähden, jonka todella avokauluksinen iltapuku paljasti hieman liikaa paljasta pintaa. Hänen toinen rintansa oli nimittäin paljastua asun alta. Katso kuvat tästä.

Hetki kuvan ottamisen jälkeen Emma Watson saapui Lontoon Leicester Squarelle, jossa odotelleita faneja rankka sadekuuro piiskasi. Osansa sateesta saivat myös Potter-tähdet, joiden juhlapuvut kastuivat. Katso kuvia sateisesta ensi-illasta tästä tai video samasta tilaisuudesta tästä.