Katso videokooste Potterin sateisesta ensi-illasta

StaraTV Viihde · Stara.fi

Staran NettiTV:ssä palataan vielä Harry Potter ja puoliverinen prinssi -elokuvan toissailtaiseen ensi-iltaan Lontoon Leicester Squarelle. Videokoosteessa nähdään kuinka leffan supertähdet saapuvat sateiselle juhlapaikalle.

Videolla tiedustellaan lyhyesti elokuvan päätähden Daniel Radcliffen ja sikainfluenssasta parantuneen Rupert Grintin sekä naispääosaa esittävän Emma Watsonin ensi-iltatunnelmia. Katso video artikkelin alta. Kuvamateriaalia samasta tilaisuudesta löytyy tästä. Elokuva saa Suomen ensi-iltansa 17. heinäkuuta.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube-sivustolta.