Orlando Bloom: ”Onneksi kukaan ei kuollut”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkinäyttelijä Orlando Bloom on joutunut mittavan murtovarkauden uhriksi, sillä varkaiden matkaan lähti hänen Holywood Hillsin alueella sijaitsevasta kodista useiden satojentuhansien dollarien arvosta koruja.

TMZ-julkaisun poliisilta saamien tietojen mukaan Hollywood-tähden asuntoon päästiin rikotun ikkunan kautta. Julkaisun mukaan poliisi on suorittanut paikalla tutkinnan, mutta ketään ei ole vielä epäiltynä murrosta.

Viranomaisten mukaan tapaus ei kuitenkaan vaikuta ihan tavanomaiselta murrolta. Saaliin arvoksi arvioidaan tässä vaiheessa huimat 500.000 dollaria. Korujen lisäksi summa sisältää myös kaksi arvokasta kelloa.

Orlando Bloom oli murtohetkellä New Yorkissa, mutta hän lensi heti tapauksesta kuultuaan kotiin. Viime yönä Suomen aikaa Los Angelesiin palannut Orlando Bloom saapui arvioimaan murtovarkaiden aiheuttamia tuhoja. TMZ-julkaisun toimittaja kyseli tähden kuulumisia lentokentällä.

– Onneksi kukaan ei kuollut. Monet ovat menettäneet enemmänkin. Maailmassa tapahtuu paljon pahempiakin asioita, Orlando Bloom totesi lyhyesti.