Katso kohtaus uudesta Harry Potter -elokuvasta

StaraTV Viihde · Stara.fi

Staran NettiTV:ssä nähdään nyt maistiaisena kohtaus Harry Potter ja puoliverinen prinssi -elokuvasta. Siinä Rupert Grintin esittämä hahmo yrittää turhaan tinkiä puisen korurasian hinnasta.

Viime perjantaina Suomessakin ensi-iltansa saanutta elokuvaa tähdittävät tuttuun tapaan Daniel Radcliffe, Rupert Grint ja Emma Watson, jotka esiintyvät nytkin nuorina velhoina Harry Potterin, Ron Weasleyn ja Hermione Grangerin rooleissa. Harry Potter ja puoliverinen prinssi -elokuvan on ohjannut edellisen Potterin tapaan David Yates, ja sen on käsikirjoittanut Steve Kloves. Tuotannosta vastaa Warner Bros. Pictures yhdessä Heyday Filmsin kanssa.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontaamme löytyy myös YouTube-sivustolta.