Jennifer Lopezin rintavako pääosassa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Jennifer Lopez on viettänyt viime kuukaudet hiljaiseloa viihdemaailmasta perheensä kanssa. Nyt hän on kuitenkin palannut taas töihin ja kuvaa parhaillaan The Backup Plan -nimistä elokuvaansa.

Kuvausten tiimellyksessä Jennifer Lopez on tallentunut paparazzien kameroille. Hänellä oli tuolloin yllään näyttävä valkoinen iltapuku, jonka etumus antoi näyttävästi tilaa supertähden rintavarustukselle. Katso kuvat tästä. Parhaillaan kuvausvaiheessa oleva romanttinen komedia saa ensi-iltansa vuonna 2010.

Taannoin viihdelehdissä huhuttiin Jenniferin mahdollisesta hermoromahduksesta, mutta tähti itse kiisti väitteet täysin perättöminä. Äskettäin laulajatähti voitti domainkiistan nettiosoitteista jenniferlopez.net ja jenniferlopez.org, joilla laulajan mukaan pyrittiin saavuttamaan vilpillisessä mielessä taloudellista hyötyä.