Angelina Jolie sivalsi rajusti Megan Foxia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvien myötä Hollywoodin kirkkaimpien tähtien joukkoon pikavauhtia noussut Megan Fox on nimetty moneen kertaan Angelina Jolien manttelinperijäksi. Tähti itse kertoi taannoin Staran haastattelussa pyrkivänsä välttämään kaikenlaisia yhtäläisyyksiä.

Angelina Jolie ei ole kilpasisarestaan kovin mielissään. Hän on kuitenkin pidättäytynyt kommentoimasta asiaa julkisesti, kun Megan on puolestaan kertonut pelkäävänsä ja arvostavansa esikuvaansa. Nyt Angelina on kuitenkin avannut sanaisen arkkunsa, kun Life & Style -lehden toimittaja tiedusteli hänen mielipidettään Foxista.

– Auttaako hän Afrikkaa tai istuuko hän YK:n konferensseissa? Tekeekö hän töitä jonkun muun kuin Hollywoodin eteen? En tunne hänen töitään. Onko hän Oscar-voittaja? Angelina Jolie sivalsi antaen kuvainnollisen iskun Foxin vyön alle.