Marisa Miller vilautti vahingossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen bikinimalli Marisa Miller nousi viime vuoden aikana suosituksi valokuvamalliksi erityisesti life style -lehtien sivuilla. 30-vuotias amerikkalainen on nähty muutamia kertoja myös alastonkuvissa. Nyt hänet on kuvattu rantatunnelmissa.

Upeavartaloinen Marisa Miller ikuistettiin bikineihin sonnustautuneena nauttimassa rantaelämästä ja vesileikeistä Karibialla sijaitsevalla St. Barts -paratiisisaarella. Hänen bikininsä tekivät kuitenkin tenän ja tonen rinta paljastui paparazzien ikuistettavaksi. Katso kuvat tästä. Samaan aikaan Miller poseeraa myös FHM-lehden kannessa ja sisäsivuilla uima-asussa ja bikineissä.

Aiemmin Marisa Miller, oikealta nimeltään Marisa Bertetta, on toiminut muiden muassa Victoria’s Secret -alusvaatemerkin kuvissa. Hänet löydettiin mallinuralle 16-vuotiaana San Fransiscossa sijaitsevasta kahvilasta. Pian sen jälkeen hän lensi äitinsä kanssa Italiaan työskentelemään mallina. Millerin kerrotaan olevan amerikkalaisen supermallin ruumiillistuma. Hän on naimisissa elokuvatuottaja Griffin Guessin kanssa.