Huh huh, jättirinnat pursuivat topista – povipommi ympäripäissään – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Povipommi Jordan, eli Katie Price, on jatkanut räväkkää ja kosteaa elämäntyyliään, josta hän jäi perhe-elämän takia paitsi lähes neljän vuoden ajan. Parhaillaan varsin likaista eroriitaa käyvä glamour-malli on nimittäin jälleen kerran bongattu juhlimassa ympäripäissään.

Eilen illalla Manchesterissä sijaitsevassa Panacea-yökerhossa juhlinut Jordan oli pukeutunut mustaan toppiin, joka oli aivan liian pieni hänen nykyiselle valtavalle rintavarustukselleen. Tästä syystä rinnat pursuivat topista, mutta Katie Price onnistui kuin ihmeen kaupalla pitämään ne tällä kertaa piilossa. Katso kuvat tästä.

Jordan on parhaillaan uuden Sapphire-kirjansa mainoskiertueella, ja turnee on ainakin lehtitietojen mukaan sujunut kosteissa merkeissä. Eilen julkkistähti kuvattiin hänen poistuessaan paikallisesta yökerhosta vankassa laitamyötäisessä kello kolmelta aamuyöllä. Jordan onnistui kuitenkin pääsemään häntä noutamaan tulleeseen autoon ilman apuvoimia.