Kesän ärsyttävimmät hitit listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kesähittien rankkaaminen järjestykseen on suomalaisille jokavuotista hupia. Tänä vuonna pisimmän korren on vienyt Cheekin Jos mä oisin sä. Aamulehti on nyt kuitenkin listannut vuorostaan ärsyttävimpiä kesärenkutuksia.

Lehden järjestämän äänestyksen tulos oli siinä mielessä yllätys, että listan viiden kärki koostui hiteistä, jotka ovat olleet aikaisempien vuosien suosituimpia kesähittejä ainakin radiosoiton perusteella. Tästä voidaan tehdä johtopäätös, että kesähitti elää vain vuoden.

Ärsyttävin kesärenkutus oli Aamulehden lukijoiden mukaan iskelmäpop-yhtye Mamban Vielä on kesää jäljellä. Toiseksi sijoittui Valvomo-yhtyeen ska-rallatus Mikä kesä ja kolmanneksi Tea Hiillosteen taannoinen kesähitti Tytöt tykkää. Neljäs oli Cheekin viime kesän hitti Liekeissä ja viides Maaritin Jäätelökesä-klassikko.