Kitaristi lyhistyi lavalle Porissa – keikka päättyi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Porin Kirjurinluodolla parhaillaan käynnissä olevassa Sonisphere-tapahtumassa koettiin hetki sitten ikävä takaisku, kun Machine Head -yhtyeen kitaristi Phil Demmel sai sairauskohtauksen kesken keikan.

Demmel lyhistyi yllättäen lavalle, jolloin konsertti keskeytettiin välittömästi ja kitaristi siirrettiin hoidettavaksi lavan taakse. Lyhistymisen syy ei ole vielä tiedossa, mutta viimeisimpien tietojen mukaan hän on kunnossa, Iltalehti kertoi. Konserttia ei kitaristin tilan parantumisesta huolimatta kuitenkaan enää jatkettu.

Tapahtuman pääesiintyjänä nähdään amerikkalainen rockjätti Metallica, joka tuntuu olevan nykyisin Suomessa vakiovieras. Muita esiintyjiä ovat muiden muassa Linkin Park, Lamb of God ja Mastodon. Paikalle on saapunut noin 60.000 katsojaa. Aluetta piiskaava vesisade on tosin rauhoittanut hieman tunnelmaa.