Kohupaljastus: Uusi Batman-elokuva jo työn alla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Batman-elokuvia on nähty sekä valkokankaalla että televisiossa jo lukuisia. Niistä menestyksekkäin on sarjan edellinen elokuva Batman – Yön Ritari, joka rikkoi aikanaan myös ennätyksiä. Nyt näyttelijä on lipsauttanut uuden elokuvan olevan jo työn alla.

Yön ritari teki vuosi sitten elokuvien silloisen avausennätyksen myyden Yhdysvalloissa yhdessä illassa elokuvalippuja peräti 18 miljoonalla dollarilla. Äskettäin ennätyksen rikkoi uusi Harry Potter -leffa. Parin vuoden kuluttua saadaan kuitenkin jännittää seuraavan Batman-elokuvan tuloksia.

Näyttelijä Gary Oldman paljasti San Diegossa parhaillaan käynnissä olevilla sarjakuvamessuilla, että seuraavaa jatko-osa ryhdytään kuvaamaan ensi vuonna ja että uuden elokuvan on määrä saada ensi-iltansa vuonna 2011.

– Aloitamme kuvaukset ensi vuonna. Se tarkoittaa että elokuva ei saa ensi-iltaansa vielä kahteen vuoteen. Ette sitten kuulleet tätä minulta, Oldman kertoi E! Online -julkaisulle.

Tällä kuvausaikataululla elokuvan casting ja käsikirjoitus lienevät jo työn alla. Niistä Oldman ei kuitenkaan vielä tässä vaiheessa antanut tietoja.