Antti Tuisku: ”Jännittää ihan hel**tisti”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu kotimainen poptähti Antti Tuisku tekee parhaillaan paluuta parrasvaloihin pitkän tauon jälkeen. Stara tapasi Tuiskun kesän kynnyksellä Helsingissä järjestetyn NRJ-konsertin yhteydessä.

Keikkatauon aikana Antti Tuisku on luonnollisesti esiintynyt harvakseltaan, joten ensimmäinen suurempi konserttikeikka jännitti miestä luonnollisesti kovasti.

– Jännittää ihan helvetisti tällä hetkellä. En edes muista milloin viimeksi olen esiintynyt näin isolla keikalla. Joulukuussa olin Vaasan pääkirkossa sinfoniaorkesterin säestämänä ja se oli hyvin erilaista. Mie aion vetää tänään myös hieman sähkökitaraa ja sekin vähän jännittää, Antti Tuisku kertoi Staran NettiTV:n haastattelussa.

Haastattelussa Antti kertoo  myös kuulumisiaan sekä valottaa mitä on touhaillut viimeisen parin vuoden aikana. Lisäksi hän kertoo uuden albuminsa tekemisestä ja tulevasta sisällöstä. Katso koko haastattelu videona tästä.