Antti Tuisku Staran videohaastattelussa – katso!

StaraTV Viihde · Stara.fi

Staran NettiTV:ssä tavataan Suomen suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Antti Tuisku, joka on viettänyt pitkään hiljaiseloa. Tänä kesänä uutta levyään työstävä poptähti esiintyi kesän kynnyksellä Helsingissä järjestetyssä ulkoilmakonsertissa.

Antti Tuisku kertoo haastattelussa kuulumisiaan sekä valottaa hieman mitä on puuhaillut viimeisen kahden vuoden aikana. Lavalle nousemista pitkän tauon jälkeen kovasti jännittävä poppari kertoo Staralle kuulumistensa lisäksi myös tulevan uuden levynsä työstämisestä ja sisällöstä.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube-sivustolta.