Elisabetta Gregoraci on F1-pomon kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formulapomo Flavio Briatorea ja pääministeri Silvio Berlusconia pidetään usein esimerkkeinä siitä, että rahalla saa kaunista seuraa. Nyt Briatoren mallivaimo Elisabetta Gregoraci on kuvattu nauttimassa rantaelämästä.

Selmark-merkin alusvaatemallina toimiva 29-vuotias Gregoraci tuntee hyvin myös Berlusconin, mutta hän avioitui viime vuonna 59-vuotiaan Briatoren kanssa. Elisabetta on nähty usein nauttimassa rantaelämästä ja ruskettamassa itseään, kun hänen aviomiehensä viihtyy samaan aikaan paremmin varjossa.

Tällä kertaa Flavio oli jätetty kotiin ja Elisabetta Gregoraci nähtiin lomailemassa yhdessä ystäviensä kanssa Toscanassa, Italiassa. Katso kuvat tästä. Viime kuussa pariskunta kuvattiin lomailemassa St. Tropezissa, Ranskassa. Elisabetta ja Flavio tekivät häidensä jälkeen peräti neljän kuukauden häämatkan reissaten ympäri maailmaa.