Täh, Jennifer Aniston lökäpöksyissä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jennifer Aniston kuvaa parhaillaan uutta The Bounty -elokuvaansa New Yorkissa. Hänet on viime aikoina kuvattu useita kertoja tiukkoihin ja paljastaviin asuihin pukeutuneena. Tällä kertaa poikkeus vahvistaa kuitenkin säännön.

Eilen Jennifer Aniston kuvattiin hänen totutusta tyylistään poiketen rennon löysissä farkuissa. Lisäksi harmaaseen toppiin pukeutunut kaunotar oli ottanut tällä kertaa myös Norman-koiransa mukaan leffan kuvauspaikalle. Katso kuvat tästä.

Viime vuoden lopulla Jennifer Aniston nähtiin uransa rohkeimmissa kuvissa Vogue-lehdessä. Tuolloin alastomana lehden kannessa poseerannut Hollywood-tähti kertoi aikovansa pitää hetken hiljaiseloa, joka on nyt ilmeisesti päättymässä. Hän on nimittäin ollut viime viikkoina entistä useammin otsikoissa.