Huippuseksikäs Miranda Kerr otti ”rajatonta rusketusta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Orlando Bloomin kanssa jo pitkään seurustellut supermalli Miranda Kerr on viime aikoina esiintynyt valokuvissa useampaankin otteeseen alastomana. Hänet nähtiin äskettäin nakuilemassa esimerkiksi Rolling Stone -lehden kannessa.

Äskettäin mallikaunotar on bongattiin Karibialla uimarannalla, jossa hän nautti auringonpaisteesta ja lämpimästä merivedestä yläosattomissa. Rajatonta rusketusta ylävartaloonsa hakenut supermalli oli sonnustautunut ainoastaan bikinien alaosaan ja hellehattuun. Katso kuvat tästä.

Australialaissyntyinen 26-vuotias alusvaatemalli on nykyisin maailman yhdeksänneksi kovapalkkaisin supermalli yli 3 miljoonan dollarin vuosituloillaan. Taannoin hänen säärensä valittiin maailman parhaiksi. Kerr on poseerannut usein muiden muassa Sports Illustrated -lehden sivuilla sekä XOXO ja Victoria’s Secret -mallistojen mainoskuvissa.